Shirinda Csipkebogyóhús 50g

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Típus Teafű
Mennyiség 50 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A csipkebogyó a C-vitaminon kívül számos olyan anyagot tartalmaz, amelyet az emberi szervezet kiválóan tud hasznosítani: pektin, flavonoidok, cukor, alma- és citromsav, cseranyag, A vitamin.

Már az ókori népek is felismerték gyógyító hatását, főként a sorvadásos betegségek ellen.
A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikusimmunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést.
A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó.

Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú.

 

Elkészítés: egy evőkanál csipkebogyót rakunk egy bögrébe ( kb 2-2,5 dl) és gyöngyöző vízzel leöntjük, majd 20-30 percig állni hagyjuk. Ha több idő áll rendelkezésünkre, akár szaobahőmérsékletű vízbe is tehetjük, és néha megkeverve 8 óra múlva vitamindús italt kapunk. Egész évben fogyasztható. Így is ismerheti: Csipkebogyóhús 50 g, Csipkebogyóhús50g, Csipkebo gyóhús 50 g
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^